Головна » Нововолинський народний історичний музей

У Нововолинську вшанування пам’яті жертв Голодоморів розпочалося тематичною годиною «Страчені голодом: невідомий геноцид українців» у міському історичному музеї.

У міському історичному музеї в Нововолинську відбулася презентація виставки Світлани Войтович під назвою «Спогади про літо».

У Нововолинському історичному музеї художник Павло Юрчук представив власну виставку.

У Нововолинському міському історичному музеї презентували історично-мистецький проект «Мальована стрічка» – «Княгиня Ольга. Хитра. Мудра. Свята».

Персональну виставку нововолинської художниці Алли Навроцької «Новели. Точка перетину в центрі душі» презентували у міському історичному музеї.

У Нововолинському міському історичному музеї діє виставка робіт учнів школи мистецтв та місцевих писанкарок «Великодній дивосвіт».

Доволі особливу й оригінальну виставку презентували напередодні 8 березня у Нововолинському міському історичному музеї. Окрім художніх робіт у техніках акварель та пастель, відвідувачам представили й надзвичайні кулінарні вироби – розписане імбирне печиво.

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Напередодні у Нововолинському міському історичному музеї відбувся урок-реквієм «Вічна пам’ять Героям».

4 січня у Нововолинському міському історичному музеї відбулося відкриття виставки різдвяної атрибутики «Різдвяне диво», на якій представлені роботи учнів художнього відділу Школи Мистецтв.

У Нововолинському міському історичному музеї презентували спільну виставку картин місцевих художників. Її приурочили до Міжнародного дня художника.

Напередодні Дня захисника України у міському музеї Нововолинська представили оновлений зал з виставкою, присвяченою війні на Сході.

Подарунок рідному місту до Дня народження зробив відомий художник Віталій Манойло. У Нововолинському історичному музеї відкрили персональну виставку цього талановитого митця, присвячену 68-ій річниці заснування міста шахтарів.

Приємний подарунок Нововолинську до 68-ї річниці з дня його заснування зробили знані місцеві фотографи й любителі-аматори. Вони підготували спільну фотовиставку «Погляд», яку напередодні Дня міста презентували у міському історичному музеї.

Камери відеоспостереження встановили у міському історичному музеї Нововолинська. Керівництво закладу сподівається, що відтепер не буде крадіжок експонатів та матимуть змогу провести більше цікавих виставок

У Нововолинському міському історичному музеї відбулася презентація персональної виставки картин на склі талановитої художниці з Турійська Оксани Марченко.

У Нововолинському міському історичному музеї презентували виставку дипломних робіт учнів художнього відділу Школи мистецтв «Мрійливі крила дитинства».

У Нововолинському міському історичному музеї презентували унікальний комікс про Анну Ярославну – мистецький проект сучасних українських художників «Анна Ярославна. Мальована стрічка»

8 травня, в День пам’яті та примирення, у Нововолинському міському історичному музеї вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні, а також тих, хто досі гине на Сході України. Тут відбувся скорботний тематичний урок «Час і досі не загоїв рани».

Напередодні Великодніх свят у Нововолинському міському історичному музеї презентували виставку робіт учнів художнього відділу Школи Мистецтв «Світле свято Воскресіння».

Весна у Нововолинському міському історичному музеї розпочалась виставкою сестер-художниць Наталії Демянової та Ольги Демчук «Трансформація».

Нововолинський міський історичний музей відзначив своє 20-річчя. На урочистості завітало чимало гостей, серед яких були художники, колишні працівники музею, колеги з інших культурних закладів, представники влади і духовенства.

Нововолинський міський історичний музей 26 березня відзначатиме своє 20-річчя

З нагоди 90-ої річниці від дня народження місцевого художника Афанасія Зіновійовича Ярощука, який родом із села Мовники Іваничівського району, у Нововолинському міському історичному музеї відкрили виставку його картин.

29 січня в Україні вшановують пам'ять героїв бою під Крутами, який відбувся 100 років тому. Цій даті був присвячений тематичний захід у Нововолинському міському історичному музеї. У ньому взяли участь школярі гімназії та бібліотекарі міста.

Напередодні Різдва Христового у Нововолинському міському історичному музеї відкрито виставку „Різдвяний ангел”, на якій експонуються конкурсні роботи вихованців Нововолинської дитячої школи мистецтв.

У Нововолинському міському історичному музеї вшанували ліквідаторів-чорнобильців.

У Нововолинському історичному музеї відбулося відкриття виставки робіт майстрині із селища Благодатного Кузьми Раїси Миколаївни. На захід завітали нововолинські митці дитячої школи мистецтв, художники, вишивальниці міста, друзі та родичі авторки виставки.

1 грудня о 15.00 у Нововолинському історичному музеї відбудеться відкриття виставки «Узором скрашена життя дорога», де будуть представлені вишиті робіти Кузьми Раїси Миколаївни.

Напередодні пам’ятного для усієї України – Дня Гідності та Свободи, у Нововолинському історичному музеї відбулося відкриття виставки і тематична година «Революції Гідності присвячується».

«Зупинити цю мить» – під такою назвою відкрили виставку картин художників із Володимира-Волинського у галереї міського історичного музею. Свої творчі доробки представили більше 20 митців.

   У Нововолинському міському історичному музеї діє виставка дипломних робіт учнів Нововолинської дитячої школи мистецтв «Створення світу».

   18 травня у Нововолинському історичному музей відбудеться „День відкритих дверей” з нагоди Міжнародного дня музеїв.

   У Нововолинському міському історичному музеї відкрито виставку писанок Мартинюк Лесі Георгіївни «Всесвіт».

   У Нововолинському народному історичному музеї діє виставка робіт відомої луцької художниці, члена Національної спілки художників України Зеновії Рубан. Вона — із числа найяскравіших сучасних майстрів пензля нашого краю. Її творчість знають не тільки в Україні й Західній Європі, а й у Канаді, Сполучених Штатах Америки й Австралії.

   Тематичний захід про трагічну долю 300 курсантів військової школи, студентів і гімназистів, що прийняли на полі нерівний бій із майже 5-тисячною більшовицькою армією, рішуче відстоюючи право українського народу жити у власній державі, для десятикласників ЗОШ №4 провели працівники Нововолинського історичного музею

« 1 2 3 4 »