Головна » 2018 » January » 10 » „Різдвяний ангел” у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
15:27
„Різдвяний ангел” у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
„Різдвяний ангел” у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)

Днями відбулося відкриття виставки робіт учнів художнього відділу Нововолинської школи мистецтв „Різдвяний ангел”, приуроченої до новорічних та різдвяних свят, інформують журналісти СТН.

Виставку вихованців Нововолинської дитячої школи мистецтв напередодні Різдвяних свят організовують у Нововолинському міському історичному музеї уже кілька років поспіль. Та хоча експозиція традиційна – авторам робіт завжди є чим подивувати, – каже художник-реставратор музею Ірина Ромашко. Викладачі школи Мистецтв – Алла Навроцька, Олена Киця та Лідія Стрижачук разом зі своїми вихованцями представили роботи у різних техніках, виконані з цікавих незвичайних матеріалів.

Найкращі роботи своїх вихованців відзначила адміністрація Нововолинської дитячої школи мистецтв. Директор закладу Юрій Савраюк відзначив, що гордий з того, що школа має таких учнів, і таких викладачів.

Авторів робіт нагороджували також благодійники та меценати, аби заохотити талановитих дітей не покидати справи і творити й надалі. Виставка в міському історичному музеї триватиме близько 2-х місяців, тож оглянути колекцію різдвяних янголів запрошують усіх нововолинців.

Фото: Нововолинська дитяча школа мистецтв

Відео Студії Телебачення Нововолинська:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 617 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]