Головна » Музей технічного прогресу

У Музеї науки і техніки відбулося відкриття виставки унікальної колекції старовинного гуцульського одягу. Більшість експонатів виготовили не пізніше Другої світової війни.

Понад три сотні іграшок із кіндер-сюрпризів зібрала родина із Луцька. Колекцію поповнюють більше 20-ти років, а нещодавно усі експонати передали на виставку в Музей науки та техніки.

Новий Музей науки і техніки, який нещодавно відкрили у луцькому КРЦ «Адреналін Сіті», має цікаву програму заходів на перший місяць літа.

У Луцьку на території культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» запрацював унікальний музей.

Новий музей на території культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» запрацює вже з наступного тижня.

   Незабаром у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» відкриється Музей іграшок. Наразі триває робота над створенням експозиції, до якої запрошують долучитися і вас, шановні волиняни.

   У Луцьку вже традиційно розіграли літній кубок зі спідкубінгу. Змагання відбулись у Музеї технічного прогресу, що у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті».

   У Луцьку відбудеться літній чемпіонат зі спідкубінгу. Захід пройде у суботу, 20 серпня, у Музеї технічного прогресу, що в «Адреналін Сіті».

   У Музеї технічного прогресу, що в «Адреналін Сіті» відбулися змагання зі швидкісного складанню кубика Рубика. Участь у змаганнях зі швидкубігну взяло понад 20 знавців кубічних головоломок з Луцька та Ковеля.

   У суботу, 11 липня у Музеї технічного прогресу, що в „Адреналін Сіті” (Карбишева, 1), вдруге відбудуться змагання зі швидкісного складання кубика Рубика (спідкубінг), а також на швидке розв’язання механічних головоломок.

   Таблоїд Волині продовжує експеримент: дізнається, що викликає у музеях цікавість у малечі, і знову запросили до співпраці юного «експерта» Дениска Стефанишина. Цього разу вирішили відвідати Музей технічного прогресу. Вибрали саме його тому, що досі мало хто знав, що такий музей у Луцьку взагалі є.

   Музей технічного прогресу у Луцьку щоп’ятниці протягом лютого організовує наукові подорожі для дітей.

   Музей технічного прогресу у Луцьку щоп’ятниці протягом січня організовує наукові подорожі для дітей.

   Музей технічного прогресу у Луцьку щоп’ятниці протягом грудня організовує наукові подорожі для дітей.

   Музей технічного прогресу у Луцьку щоп’ятниці протягом листопада організовує наукові подорожі для дітей.

   Музей технічного прогресу у Луцьку щоп’ятниці протягом вересня організовує наукові подорожі для дітей.

    Унікальну можливість власноруч випробувати закони науки, взяти участь в неймовірних дослідах,  дізнатися багато цікавого на практиці відтепер можна в Центрі дослідницької науки і техніки «Експериментаріум», який запрацював при Музеї технічного прогресу в СОК «Адреналін Сіті».
   Єдиний в Україні Музей технічного прогресу спільно з Технологічним факультетом Луцького національного технічного університету оголосив інноваційний конкурс молодих науковців.
   В рамках презентації нової книги «Мальована історія Незалежності України» українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі Брати Капранови відвідали СОК „Адреналін Сіті” та ознайомилися з експозицією Музею технічного прогресу.
   24 вересня студентам-першокурсникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки показали Музей технічного прогресу та фільм «Все включено. Канікули в Греції» у СРК «Адреналін сіті».
   Все більше позитивних та теплих відгуків збирає Музей технічного прогресу, котрий за два місяці від дня відкриття прийняв у своїх стінах близько шести тисяч відвідувачів. Лучани та гості міста з інтересом знайомляться з унікальною експозицією музею та залишають слова подяки.
   Побачити винаходи людства від доісторичних часів до майбутнього відтепер матимуть змогу лучани у Музеї технічного прогресу, який відкрили 19 липня. Створення музею ініціювали спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті» та Волинська філія Комп’ютерної Академії «ШАГ».
   У Луцьку відкриють Музей технічного прогресу, аналогів якого в Україні немає. Відкриття відбудеться 19 липня, початок о 16.00 у спортивно-розважального комплексу „Адреналін Сіті”, в якому діятиме експозиція.