Головна » 2013 » September » 20 » Музей технічного прогресу за два місяці після відкриття відвідало близько шести тисяч чоловік.
12:48
Музей технічного прогресу за два місяці після відкриття відвідало близько шести тисяч чоловік.
Музей технічного прогресу за два місяці після відкриття відвідало близько шести тисяч чоловік.
Все більше позитивних та теплих відгуків збирає Музей технічного прогресу, котрий за два місяці від дня відкриття прийняв у своїх стінах близько шести тисяч відвідувачів. Лучани та гості міста з інтересом знайомляться з унікальною експозицією музею та залишають слова подяки. Ось лише кілька висловлювань.
Інна Потапчук, 23 роки, м.Луцьк: "Була у захваті від патефонів і радіол, від їх звучання. Наче поринула у часи молодості моїх батьків."
Сергій Безус, 42 роки, м. Володимир-Волинський: "Знайшов багато речей серед експонатів, якими користувався у дитинстві. Показав донці мультик "Ну, постривай!" на справжньому, працюючому фільмоскопі. Це просто унікально."
Галина Трепчук, 18 років с. Соловичі (Турійський р-н): "Колекція мобільних телефонів просто вражає. Навіть не думала, що нещодавно вони виглядали зовсім інакше."
Оккеш Чайджи, 26 років, м. Газіантеп (Туреччина): "Сподобалася експозиція фото та кіноапаратури. Гарна ідея зберігати предмети побуту для нащадків."
Олександр Сормов, 38 років, м.Рівне: "Дуже добре, що у музеї дозволяють брати деякі речі в руки. Екскурсовод Дмитро продемонрував багато цікавих речей. Сподобалася історія про клавіши на радіолі, що дозволяли у радянські часи слухати західні радіостанції."
Войцех Патульський, 51 рік,  м. Люблін (Польща): "Особливо сподобалася радяська епоха експозиції музею. Є насправді раритетні речі. Наступного разу запрошу на екскурсію своїх друзів".
Керівництво музею докладає зусиль щодо розширення фонду та придбання нових цікавих експонатів і запрошує всіх бажаючих щодня з 12.00 у гості.
 
Категорія: Музей технічного прогресу | Переглядів: 1141 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]