Головна » Горохівськи народний історичний музей

У селі Перемиль Горохівського району вже збирають для нього експонати.

   Тут, безпосередньо в історичній скарбниці, можна стати учасником… лотереї

   Цими днями біля Горохівського районного народного історичного музею перехожі задивлялися на чималу зграйку школярів різного віку, які з цікавістю і захопленням роздивлялася виставку пасхальної атрибутики та пробувала розписати свою першу в житті писанку.

   Цими дням талановиті майстри і майстрині Горохівщини з радістю і натхненням, що їх здатний подарувати Великдень, виготовляють писанки. Конкурс «А вже недалечко червоне яєчко» викликає інтерес і в старого, і в малого

   Згідно Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 здійснять реконструкцію Горохівського районного народного історичного музею

   На днях, у школі села Ощів Горохівського району відбулося відкриття оновленого залу Музею українських Героїв

   У Горохівському історичному музеї відбулася історична година «Афганістан болить в моїй душі» для учнів 8-х класів Горохівської ЗОШ І-ІІІст.№1 ім.І.Франка, яку проводив директор музею, колишній воїн-інтернаціоналіст, голова районної Спілки ветеранів Афганістану Ігор Шешко.
   18 травня в Горохівському та Берестечківському історичних музеях проходять Дні «відкритих дверей», присвячені Міжнародному дню музеїв.
   8 травня у Горохівському історичному музеї відбувся тематичний вечір „Тернистий шлях до Перемоги” для учнів 6-7 класів міста. На захід було запрошено ветеранів Великої Вітчизняної війни О.Харченка та М.Рожила.
   7 травня заступник голови Горохівської райдержадміністрації В.Бочковський здійснив робочу поїздку у Сенкевичівську ЗОШ І-ІІІ ст., де оглянув історичний музей. «А пам'ять буде жити вічно» – під такою назвою оформлено експозицію у музеї школи, яка присвячена Перемозі у Великій Вітчизняній війні, людям, які винесли на своїх плечах тягар воєнного лихоліття.
   26 жовтня 2012 року у Горохівському історичному музеї відбулася історична година „Пам'ятаймо жорстокий урок історії”, яку організовали працівники музею.