Головна » 2012 » October » 26 » У Горохівському історичному музеї проведено історичну годину до 68-ої річниці визволення України.
14:29
У Горохівському історичному музеї проведено історичну годину до 68-ої річниці визволення України.
У Горохівському історичному музеї проведено історичну годину до 68-ої річниці визволення України.
26 жовтня 2012 року у Горохівському історичному музеї відбулася історична година „Пам'ятаймо жорстокий урок історії”, яку організовали працівники музею. Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації В.Бочковський, голова районної організації ветеранів України П.Редчук, ветеран Великої Вітчизняної війни Григорій Іванович Панасюк, представники трудових колективів. Вітаючи присутніх із 68-ою річницею визволення України від фашистських загарбників, заступник голови райдержвдміністрації наголосив: „…Земний уклін усім, хто воював на фронтах війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край, хто вижив і залишився поряд з нами, як пам'ять про минуле героїчного народу, як приклад людського єднання у боротьбі за свободу своєї землі, як живий спомин про справжню любов до Батьківщини”.
Своїми спогадами про буремні роки війни поділився ветеран Григорій Іванович Панасюк. Директор історичного музею І.Шешко здійснив невеличку екскурсію кімнатами бойової слави. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в роки війни.
 
Джерело: сайт Горохівської райдержадміністрації, 26.10.2012
Категорія: Горохівськи народний історичний музей | Переглядів: 1167 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]