Головна » Нововолинський народний історичний музей

У Нововолинську презентували фотодокументальну виставку «Вкрадене дитинство». Відкриття відбулося 27 листопада у приміщенні виставкового залу міського історичного музею.

У Нововолинському міському історичному музеї презентувала свої вироби з соломи Інна Чонка, член національної спілки майстрів України. Відкриття експозиції «Світ мій сонячний» відбулося у виставковому залі музею.

У Нововолинському міському історичному музеї відкрилась виставка присвячена еволюції звуку. Серед експонатів – аудіотехніка 20 століття.

У Нововолинському міському історичному музеї свою чергову виставку представила місцева художниця Світлана Войтович. Протягом місяця око нововолинців тішитиме добірка картин під назвою «Колір теплого повітря».

Виставка заслуженого художника України Василя Красьохи відкрилася у Нововолинському міському історичному музеї.

Відділ культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, зокрема, і директора Нововолинського міського історичного музею.

У Нововолинському міському історичному музеї, в рамках проєкту соціальних ініціатив «Музей БезМеж», відбувся майстер-клас із гончарства під назвою «Не святі горшки ліплять». Його провела майстриня Людмила Костюк.

До Дня Конституції України у Нововолинському міському історичному музеї відбувся тематичний захід «Закон, який не можна зневажати».

Виступами юних виконавців і теплими словами привітань у Нововолинському міському історичному музеї відзначили Міжнародний день музеїв.

Організатори підготували для відвідувачів цікаву екскурсію з ліхтариками у виставкових залах Нововолинського міського історичного музею і не тільки…

У Нововолинському міському історичному музеї 17 травня вперше відбудеться «Ніч у музеї».

Напередодні Дня пам’яті та примирення учні 6А класу Нововолинського ліцею №8 завітали до міського історичного музею, де відбулася зустріч з ветераном Другої світової війни Василем Матвійовичем Бусловським.

У Нововолинському міському історичному музеї відкрили Великодню виставку. На виставці представлені різноманітні писанки, які виконані професійно різними техніками місцевими майстрами та зберігаються в фондах музею.

У Нововолинському міському історичний музеї до 17 травня триває акція «Подаруй музею експонат». Музейники щиро вдячні усім хто долучається до поповнення фондів музею.

У Нововолинському міському історичному музеї відкрили спільну виставку фотографів міста під назвою «Щастя – вінець відважних», яку присвятили Міжнародному дню щастя.

У Нововолинському міському історичному музеї урочисто відкрили персональну виставку місцевої художниці Ольги Русинчук. «Світло моєї душі» – так назвала свою першу виставку мисткиня.

З нагоди 103-ої річниці битви під Крутами у Нововолинському історичному музеї відбувся тематичний захід для учнів одинадцятих класів загальноосвітньої школи №4 імені Тараса Шевченка.

У Нововолинському міському історичному музеї відбувся майстер-клас із розписування імбирних пряників.

У Нововолинському міському історичному музеї презентували виставку «Різдвяна феєрія», на якій представлені роботи вихованців Нововолинської школи мистецтв.

У Нововолинському міському історичному музеї відбулася презентація персональної виставки місцевого художника Анатолія Мужевітіна під назвою „Genesis”.

Які цікаві туристичні об’єкти є в Нововолинську, а які можливо, в майбутньому з’являться, розповіла Ірина Костюк, директорка Нововолинського міського історичного місцевого музею, яка багато знає про місто та його туристичні «родзинки».

Митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко урочисто передав копію видання Пересопницького Євангелія Нововолинському історичному музею.

У Нововолинському історичному музеї презентували фотодокументальну виставку «Болюча пам’ять поколінь», присвячену пам’яті жертв Голодомору.

У Нововолинському міському історичному музеї представили персональну виставку художниці Наталії Дем’янової.

Нововолинський міський історичний музей єдиний з області потрапив до проєкту «Музей відкрито на ремонт». Цими днями у Нововолинську в рамках проєкту відбулась зустріч представників Українського культурного фонду та музею.

8 серпня Нововолинський міський історичний музей підписав Меморандум про співпрацю із проєктом «Музей відкрито на ремонт». Це відкриває перед закладом чимало перспектив.

Щороку у Нововолинську до Дня незалежності України відбувалася хода у вишиванках, проте через карантинні обмеження таке дійство цьогоріч проведуть онлайн.

У третій місяць літа, за підтримки Українського культурного фонду, стартувала «Експедиція #2» по новим музеям учасникам проєкту «Музей відкрито на ремонт 2020». Вже завтра, 8 серпня, учасники експедиції працюватимуть у Нововолинському міському історичному музеї.

Відділ культури Нововолинської міської ради, міській історичний музей, централізована бібліотечна система проводять 28 серпня II урочисту академію, в рамках якої відбудеться Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «НОВОВОЛИНСЬК: від західних кордонів Древньої Русі до сучасної Європи».

У Нововолинського міського історичного музею вже з’явився сучасний логотип.

Нововолинський міський історичний музей запустив онлайн-проект до Дня медика та 70-річчя Нововолинської центральної міської лікарні.

В історичному музеї Нововолинська відкрилась виставка випускних робіт учнів дитячої школи мистецтв під назвою «Мистецтво буде жити серед нас».

У Нововолинському міському історичному музеї вперше презентувала свої персональну виставку молода художниця з Володимира-Волинського Олександра Місько.

У Нововолинському міському історичному музеї відбулося відкриття фотовиставки дитячих робіт і портретів дітей із особливими потребами та спільної виставки картин художники міста.

1 2 3 4 »