Головна » Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен

 

 

Сумуємо та щиро співчуваємо…

Рішенням Луцької міської ради від 30.07.2021 було надано згоду на прийняття у власність Луцької міської територіальної громади частки статутного капіталу Музею історії сільського господарства Волині-скансену. Тепер повноцінним засновником музею буде Луцька міськрада, а отже правовим колізіям, є сподівання, настане кінець.

Ексочільник Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк повідомив, що Луцька міська рада вже повністю володіє 100% території та майном музею.

Очільнику Музею історії сільського господарства Волині-скансену Роману Ковальчуку та ексочільнику музею Олександру Середюку Громадське Інтерактивне Телебачення надало можливість висловити свої версії причин конфлікту.

Під такою назвою у центральній експозиції Музею історії сільського господарства Волині-скансен, що в селищі Рокині Луцького району, напередодні 30-ї річниці Дня Незалежності України, було урочисто відкрито постійно діючу виставку.

Рокинівський музей-скансен замість того, щоб збирати туристів, шукає гроші, аби погасити борги. Про те, скільки людей їздить на екскурсії в скансен, чому люди працюють там без зарплати і вихідних, і хто зазіхає на музей просто неба – у сюжеті 12 каналу.

15 серпня фестиваль приймали на території Музею історії сільського господарства Волині-скансену у селищі Рокині.

Музей історії сільського господарства Волині-скансен у Рокинях, що біля Луцька, 15 серпня запрошує на родинний фестиваль.

Про Музей-скансен історії сільського господарства Волині у Рокинях і про те, як його планують розвивати, розповів новий очільник музею Роман Ковальчук в ефірі 12 каналу.

Луцькрада надала згоду на прийняття у власність Луцької міської територіальної громади частки статутного капіталу Музею історії сільського господарства Волині – скансену.

У Рокинівському музеї-скансені, що неподалік Луцька, почали перекривати дах двохсот літньої хати. Робітники накривають дерев’яний будинок снопами з очерету.

Капітал Музею історії сільського господарства Волині – скансену в Рокинях прийме у власність Луцька громада. Про це йшлося 23 липня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Музей історії сільського господарства Волині-скансен, що у Рокинях, вже має не тільки нового директора, але й новий логотип!

Три місяці тому збори засновників Волинського музею-скансена призначили новим директором Музею історії сільського господарства Волині-скансен Романа Ковальчука.

У неділю в селищі Рокині відбувся День відкритої води. Музей історії сільського господарства Волині-скансен, незважаючи на дощову погоду, став місцем чудового сімейного відпочинку.

13 хлопців і дівчат на велосипедах 17 червня вирушили у подорож у Музей історії сільського господарства Волині-скансен, що в Рокинях. Стартували учасники з Луцька.

   21 червня у Музеї історії сільського господарства Волині-скансені відбудеться традиційне фольклорно-етнографічне інтерактивне обрядодійство«В ніч на Купала».

Про перспективи розвитку і проблеми Музею історії сільського господарства Волині-скансену в ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення розповів новопризначений очільник музею Роман Ковальчук.

Воно вже випало на долю молодому директору Музею історії сільського господарства Волині-скансену Роману Ковальчуку, який з ентузіазмом нещодавно приступив до виконання службових обов’язків.

Луцьк готовий прийняти на баланс міської громади музей історії сільського господарства Волині. Однак зараз фахівці з’ясовують, як можна буде його розвивати, зважаючи на значну приватну частку активів закладу.

На зборах засновників Музею історії сільського господарства Волині-скансену більшістю голосів новим директором було обрано Романа Ковальчука.

 

В І Т А Є М О !

Співзасновник Музею-скансену історії сільського господарства Волині, що в селищі Рокині під Луцьком, Олександр Середюк йде з посади директора.

Частку в розмірі 51% музею-скасену в Рокинях планують передати Луцькій громаді. Про це стало відомо під час засідання обласної комісії з питань освіти та культури 25 березня.

Під такою назвою в експозиції просто неба «Козацький зимівник» Музею історії сільського господарства Волині-скансен, що в селищі Рокині Луцького району відбулося інтерактивне свято весняного рівнодення під назвою «Весна іде-мир несе!».

На базі експозиції просто неба «Козацький зимівник» Музею історії сільського господарства Волині-скансен у неділю, 21 березня, буде відтворено давнє обрядодійство - «Весна іде – мир несе!».

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк обурений неправдивою інформацією щодо себе та колективу музею.

Про це йшлося під час засідання комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк виступив на сесії Волинської обласної ради на захист музею.

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк запрошує 11 лютого на мирну акцію напередодні сесії Волинської обласної ради.

Комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку Волинської обласної ради заслухала звіт директора, засновника, автора експозиції Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександра Середюка.

2 лютого 2021 року виповнилось би 90 років Петру Сергійовичу Теслюку – керівнику і вченому, якого по праву називають Академікам української картоплі. Напередодні ювілейної дати науковці Музею історії сільського господарства Волині-скансену відкрили присвячену йому виставку.

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк в розпачі через глузливе та цинічне ставлення владців до музею.

Працівники Музею історії сільського господарства Волині, що у Рокинях, не отримали заробітну плату за листопад та грудень.

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк шукає інвестора або партнера.

Директор Музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк звертається до всіх небайдужих з проханням приїхати, чи прийти, на роботу на волонтерських засадах і не дати занепасти волинському музею-скансену.

1 2 3 4 5 »