Головна » Музей сучасного українського мистецтва Корсаків

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відкрили оновлену та розширену основну експозицію.

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відкрили виставку львівської художниці родом з Луцька Світлани Редкач. Проєкт «Memento Mori» – це спроба викричати біль від втрати рідної сестри й переосмислити значення смерті й цінності життя.

У Музеї сучасного українського мистецтва відбулося відкриття художньої виставки, присвяченої Лесі Українці. Проєкт має назву «Привіт, Леся!». Як зазначила модераторка заходу Вікторія Жуковська, мета виставки – познайомити лучан із відомою-невідомою Лесею.

31 серпня, у день 70-річчя видатного українського художника Миколи Кумановського (1951-2016), Музей сучасного українського мистецтва Корсаків запрошує на культурно-мистецьку акцію, присвячену його пам’яті.

У День Незалежності в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку було велелюдно – з нагоди свята тут презентували кілька проєктів у нових виставкових залах установи площею близько 2500 квадратних метрів.

24 серпня, у День Незалежності України, в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, що в Луцьку, відбудуться відразу чотири презентації унікальних мистецьких проєктів.

У червні Музей сучасного українського мистецтва Корсаків представив відразу два виставкові проєкти харківських митців Костянтина Зоркіна та Оксани Солоп.

Людям підпалювали руки, їх залишали в темряві, змушували шукати квіти банана та танцювати під Modern Talking. Таким чином відвідувачі Музею сучасного українського мистецтва Корсаків долучилися до Всеукраїнської акції «Ніч музеїв».

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків долучається до Міжнародної культурно-мистецької акції «Ніч у музеї» та запрошує у гості протягом дня 18-го травня та ночі на 19-те.

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відкрили виставку фотографій Юрка Дячишина про Галичину.

Весну Музей сучасного українського мистецтва Корсаків розпочав з міжмузейного проєкту Бориса Фірцака «Портретація».

Весну Музей сучасного українського мистецтва Корсаків розпочинає з міжмузейного проєкту Бориса Фірцака «Портретація».

25 лютого відбудеться міжнародний онлайн-форум МСУМК Art Forum, головна тема якого – «Музей сучасного мистецтва: виклики, проблеми, перспективи».

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків представили проєкт «Занепад Відродження», що є дослідженням стереотипного мислення у межах України.

275 робіт 180 митців з України, Росії, Німеччини, Індії, Англії та Австралії експонують у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках арт-проєку «Антиципація + Імунітет».

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулося відкриття першої посткарантинної виставки «Протистояння». Твори дніпровського художника Сергія Алієва-Ковики змогли побачити кілька десятків цінителів мистецтва.

Приватний музей Корсаків відновив роботу після майже двох місяців карантину у понеділок, 11 травня, прийнявши перших відвідувачів. Їх поки небагато…

11 травня впродовж дня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбуватиметься низка заходів з нагоди відновлення роботи закладу після двомісячного карантину. Цікаво, як вони це зроблять «без безпосереднього прийому відвідувачів» (згідно постанови Кабміну України)?

Унікальний арт-виклик під назвою «Моя вакцина – мистецтво» пропонує Музей сучасного українського мистецтва Корсаків.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків пропонує помандрувати залом актуального мистецтва у режимі 3D-туру.

У рамках проєкту «Дифузія» Музей сучасного українського мистецтва Корсаків організовує чергову гостьову виставку. Цього разу експозицію під назвою «Метафоричний реалізм Миколи Кумановського» приймає Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г.Возницького. Відкриття 21 лютого.

На День Незалежності України у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» відбулось відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Урочисте відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться 24 серпня о 17 годині за адресою: м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті».

14 липня у Луцьку відбулося відкриття Художньо-меморіального музею відомого українського художника Миколи Кумановського (1951–2016). Цей музей діятиме у приміщенні Галереї сучасного мистецтва України «Арт-Кафедра», що у КРЦ «Адреналін сіті».

У Луцьку презентують Художньо-меморіальний музей Миколи Кумановського. Відкриття музею відбудеться 14 липня о 15:00 годині у КРЦ «Адреналін Сіті».