Головна » Музей книги, м. Луцьк

У День Конституції України в Музеї книги, розташованому на території Замку Любарта, відбулося урочисте відкриття виставки робіт Юлії Токарської під назвою «ВсеСвіт»

   Аби студентам спеціальності «Видавнича справа та редагування» було цікаво опановувати свій фах, кафедра соціальних комунікацій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для другокурсників-видавців організувала тематичну екскурсію в Музей книги Луцького замку.

   Під час зборів Волинської обласної організації Національної спілки письменників України, що відбулися 4 квітня у Луцькій міській бібліотеці №10, йшлося, зокрема, про перспективу створення літературного музею Волині.
   Завтра, 27 березня, у Луцькій міській бібліотеці №10, що на Київському майдані поряд із облдержадміністрацією, відбудеться імпреза з нагоди початку процесу створення Волинського літературного музею.
   8 березня Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій, перебуваючи у Луцьку, вже вкотре засвідчив свою турботу про луцький Музей книги, який постав завдяки його старанням.
   В історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» відбулася урочиста церемонія передачі Митрополитом Луцьким і Волинським Ніфонтом для Музею книги факсимільного видання Луцького Євангелія (сер. ХІV ст.), яке було видане за його особистого сприяння у 2011 році.
   Луцький Музей книги збагатився новим експонатом — факсимільною копією Пересопницького Євангелія. Книгу передав до музею архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій.