Головна » Музей історії кінематографії та фотомистецтва Волині

Сотні унікальних світлин, гори радянських фільмів, особисті речі Бориса Ревенка – мотлох чи луцький ексклюзив? Уже майже рік розграбовані архіви кіностудії «Волинь» намагаються врятувати. Що буде з Музеєм історії кінематографії та фотомистецтва Волині?

   З Музею історії кінематографії та фотомистецтва при аматорській кіностудії «Волинь» поцупили експонати.

   У Луцьку відбувся вечір пам’яті заслуженого працівника культури України, засновника і багатолітнього незмінного керівника народної аматорської кіностудії «Волинь» та Музею історії кінематографії та фотомистецтва Волині, лауреата багатьох творчих Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів Бориса Павловича Ревенка.

   4 червня на 78 році життя обірвалася земна дорога Бориса Павловича Ревенка – засновника і незмінного директора Музею історії кінематографії та фотомистецтва Волині, керівника народної аматорської кіностудії «Волинь», члена Національної спілки кінематографістів України, заслуженого працівника культури України.

   13 липня 2012 року лучани та гості обласного центру Волині мали чергову нагоду побувати на безкоштовній екскурсії із циклу „Екскурсоводи у відпустці”. На зустріч прибуло близько двох десятків лучан та гостей міста. Цього разу учасники екскурсії побували в музеї Волинської ОДТРК та на народній аматорській кіностудії „Волинь”.