Головна » Народний музей історії органів внутрішніх справ Волині

Виставку-музей пожежно-рятувальної служби Волинської області відвідали учні 2-Б класу навчально-виховного комплексу № 26 міста Луцька. Цікаву та пізнавальну екскурсію школярам провели співробітники виставки-музею.

   На базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Волинської області за участі наукових співробітників Волинського краєзнавчого музею презентували книгу «Історія пожежництва Волині».

   Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області спільно з обласною організацією Добровільного пожежного товариства організовує 14 квітня на виставці пожежно-рятувальної служби презентацію книги: Феодосій Мандзюк, Володимир Нестеров, Дмитро Ляпун, Віталія Лукашевич «Історія пожежництва Волині. Бюлетень з історії пожежно-рятувальної служби Волинської області».

   У Луцьку на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби відбувся урочистий захід для дітей-переселенців «Миколай дбає про безпеку кожної дитини», присвячений Дню Святого Миколая.

   Працівники виставки-музею управління ДСНС України у Волинській області провели низку екскурсій для учнів п’ятих класів луцької гімназії №18.
   Як тільки розпочалися осінні шкільні канікули, до обласного управління внутрішніх справ Волині завітали учні гімназії №18, що в місті Луцьку. Школярі у музеї дізналися багато цікавого про історію створення і розвиток міліції на Волині.
    Під час літніх канікул у дитячих таборах області працівники виставки-музею служби цивільного захисту провели навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності.
   Музей історії органів внутрішніх справ Волині має почесне звання «Народний». Завдяки його діяльності наші краяни можуть дізнатися про роботу правоохоронних органів на Волині від часів Київської Русі і аж до наших днів. Погортати сторінки історії волинської міліції прийшли студенти Луцького педагогічного коледжу.