Головна » 2016 » April » 15 » Відбулася презентація книги «Історія пожежництва Волині»
10:46
Відбулася презентація книги «Історія пожежництва Волині»
Відбулася презентація книги «Історія пожежництва Волині»

   14 квітня працівники управління ДСНС у Волинській області презентували книгу «Історія пожежництва Волині». Захід відбувся за участі заступника начальника Управління ДСНС області полковника служби цивільного захисту Олега Билиці, співробітників та ветеранів Управління, очільників обласної організації Добровільного пожежного товариства, обласних Національних спілок журналістів, а також письменників України, громадських діячів, педагогів, керівного складу Волинського краєзнавчого музею, обласних бібліотек, а також педагогів міських шкіл та представників мас-медіа.

   Учасників засідання привітав заступник начальника УДСНС України у Волинській області Олег Билиця. Він зазначив, що видання, орієнтоване на широке коло читачів, але насамперед принесе користь підростаючому поколінню, яке незабаром поповнить лави Служби «101».

   Під час урочистого засідання представники авторського колективу розповіли про основні етапи становлення пожежно-рятувальної служби волинського краю від найдавніших часів до сьогодення, викладені у книзі, повідали про найбільш цікаві факти, які вдалося віднайти під час її підготовки.

   Присутні довідалися про започаткування професійної та добровільної пожежних служб на території Волинського краю, її фундаторів та першопрохідців, а також ознайомилися із основними віхами біографій та професійної діяльності найбільш монументальних постатей в історії пожежного поступу в області.

   Урочиста зустріч з нагоди презентації книги, виданої у рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку» за Програмою транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна», відбулася на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Волинської області. По завершенню заходів усі присутні отримали примірники книги, а представники обласних бібліотек – комплекти видання для поповнення фондів.

Джерело: У ДСНС України у Волинській області

Категорія: Народний музей історії органів внутрішніх справ Волині | Переглядів: 1185 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]