Головна » 2016 » April » 12

   Волинський краєзнавчий музей, 14 квітня о 14.00 проводить шостий захід із циклу «Перемоги української зброї», присвячений «Чортківській офензиві 1919 р.»

   Міжнародна рада музеїв ІСОМ оголосила тему "Міжнародного дня музеїв - 2016" - "Музеї і культурні ландшафти". Відтак всі музеї, охочі приєднатися до свята і напруженої роботи можуть складати орієнтовні робочі плани.

   Під такою назвою відкрилась вистава у приміщенні Ковельського історичного музею. Сформована на основі приватної колекції ковельчанки Мирослави Гудим, вистава презентує близько 70-ти робіт. Це – вишиті і ткані рушники та сучасні прикраси з бісеру.

   5-8 квітня на базі Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки проводились заняття з військово-патріотичного виховання для студентів Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.

   Тільки до 21 квітня у Музеї волинської ікони ви зможете побачити писанку «Пасхальне коливо», яку луцька художниця і директорка арт-студії «П’ятерня» Тетяна Мялковська створила для участі у Всеукраїнському фестивалі-перформансі.

   14 квітня о 15-00 в Музеї історії Луцького братства відбудеться історична година «Лаврентій і Анастасія Древинські – опікуни братського шпиталю». Захід присвячено майбутньому 400-річчю Луцького братства милосердя.