Головна » 2016 » April » 15

   Гомін, посмішки, кольорові барви, писанкові візерунки, святкові образи. Музей ожив. В такій енергійній, динамічній атмосфері сьогодні проходив майстер-клас з Тетяною Мялковською, головою правління ГО «П’ятерня», членом Національної спілки художників України.

   Наукові співробітники Володимир-Волинського історичного музею до Міжнародного дня звільнення в’язнів фашистських концтаборів  підготували і провели лекцію для членів міської організації Українського товариства сліпих на прохання її голови Антоніни Никитюк.

   18 квітня 2016 року о 14.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться вечір-портрет ««Життєвий і творчий шлях Леоніда Маслова», присвячений 50-річчю від початку діяльності правління Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (1966) та 107-їй річниці від дня народження волинського архітектора.

   На базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Волинської області за участі наукових співробітників Волинського краєзнавчого музею презентували книгу «Історія пожежництва Волині».

   Цикл «Перемоги української зброї» у Волинському краєзнавчому музеї проводить науковий співробітник Богдан Зек. Починав він ці розмови заради того, аби донести до своїх слухачів факти: українці у своїй історії далеко не завжди програвали, а чимало і перегравали, – пише газета «День».

   У Волинському краєзнавчому музеї відбувся майстер-клас із виготовлення українського оберегу – Ляльки-травниці. Заняття проводила Жанна Лінник, керівник гуртка «Флористика та дизайн» відділу декоративно-ужиткового мистецтва Палацу учнівської молоді.