Головна » 2016 » April » 25

   У святковий день, 24 квітня 2016 року, в Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відбулось урочисте відкриття двох оригінальних стаціонарних виставок, які зможуть відвідати не лише мешканці села, а й гості з найвіддаленіших куточків України і зарубіжжя протягом кількох місяців.

  У Рожищенському історико-краєзнавчому музеї місцева майстриня Наталія Кучмук провела майстер-клас по розпису писанки прикрашеної за допомогою декупажу.

   Напередодні Великодніх свят в Іваничівському історичному музеї відкрито тематичну виставку, на якій представлені колекція писанок з фондів музею, вітальних листівок, дитячих малюнків та графічних малюнків місцевої художниці Валентини Протопоп на пасхальну тематику.

   26 квітня о 14:00 у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття персональної виставки Олега Приходько „Я захищав свій світ. Олег Приходько”.

   У науковій бібліотеці Волинського краєзнавчого музею відкрилась книжкова виставка до відзначення 30-річчя Чорнобильської трагедії. На ній представлена література з фондів книгозбірні, що всебічно відображає події, проблеми, коментарі, спогади, роздуми, наслідки найбільшої техногенної катастрофи сучасності.

   Третій районний фестиваль народного мистецтва “Над Королівським Шляхом” відбудеться на території музейного комплексу “Затурцівський меморіальний музей В’ячеслава Липинського” 15 травня 2016 року.