Головна » 2016 » April » 19

   Управління культури обласної державної адміністрації та Волинський краєзнавчий музей оголошують про початок Сьомої обласної рейтингової акції „Музейна подія року на Волині – 2015”.

   Валентина Михальська спільно із Волинським краєзнавчим музеєм продовжує виставковий проект «З любовю до життя». За сприяння та участі Волинського краєзнавчого музею та Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки у Корецькому районному комунальному історичному музеї Рівненської області відкрито ретроспективну виставку волинської художниці. Про цю подію написала газета «Волинь-нова»:

   Арт-речиталь під такою назвою відбувся в Ківерцях. Організатором мистецького заходу, при підтримці місцевої влади, став Ківерцівський районний краєзнавчий музей.

    У Волинському краєзнавчому музеї відбувся вечір-портрет „Життєвий і творчий шлях Леоніда Маслова”, присвячений 50-річчю від початку діяльності правління Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (1966) та 107-їй річниці від дня народження волинського архітектора.

   У Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького відбулася презентація каталогу «Кириличні стародруки у фондах бібліотеки Отців Василіан при Свято-Онуфріївському монастирі у Львові XVI–XIX століть», яку видано у 2015 році в місті Жовква у видавництві «Місіонер».

   У травні, з ініціативи учасників ради Церков міста Ківерці, відбудеться фестиваль "Великоднє диво". На початку робочого тижня у Ківерцівському краєзнавчому музеї відбулася зустріч представників релігійних організацій міста з владою району.