Головна » Музей академіка Михайла Кравчука (с.Човниця Ківерцівського району)

   Керівникові зразкового музею академіка Михайла Кравчука, що в селі Човниця Ківерцівського району, відміннику освіти Євгенії Семенівні ЛУКАШУК минуло 80.

 

В І Т А Є М О !

   Для школярів 5-7 класів ЗОШ І-Ш ст. с. Піддубці Луцького р-ну, аби вони краще вивчили краєзнавчий матеріал, організували поїздку за маршрутом с. Човниця – с. Тростянець – с. Лопатень.

   Сьогодні виповнюється 121 рік від дня народження математика зі світовим ім’ям, славного сина своєї батьківщини, уродженця села Човниця Ківерцівського району Михайла Кравчука.

   У с. Човниця на Ківерцівщині з нагоди 120-ї річниці з дня народження академіка Михайла Кравчука відбулась науково-практична конференція „Не згасне ім’я, не згасне Слава”. Окрім того, представники виконавчої влади області та району, столичні академіки та науковці, педагоги з усіх районів області, місцеві мешканці вшанували пам’ять славетного математика покладанням квітів до його монументу, а також відвідали Зразковий музей імені Михайла Кравчука, що розташовується у стінах Човницької ЗОШ I-II ступенів.