Головна » 2013 » July » 3 » Працівники виставки-музею служби цивільного захисту Волинської області навчали дітей правилам безпеки.
16:26
Працівники виставки-музею служби цивільного захисту Волинської області навчали дітей правилам безпеки.
Працівники виставки-музею служби цивільного захисту Волинської області навчали дітей правилам безпеки.
Під час літніх канікул у дитячих таборах області працівники виставки-музею служби цивільного захисту провели навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності.
Протягом року постійно діючу виставку відвідує від 6 до 7 тисяч учнів, дошкільнят і студентів області. Влітку її фахівці з пересувною експозицією їдуть до юних волинян в оздоровчі заклади, де навчають дітей основним постулатам безпеки.
У цьому році на основі досвіду педагогів та рятувальників області у сфері цивільного захисту розроблені та виготовлені нові навчальні плакати з правил безпеки поведінки на водоймах, у лісі, під час виникнення пожежі тощо.
Днями працівники виставки провели цікаві уроки для відпочиваючих у дитячому оздоровчому закладі «Супутник». На озері Світязь просто неба організували вікторини та конкурси малюнку «Безпека влітку». Ті, хто зайняв призові місця, були заохочені солодощами, книгами «Формула безпеки» та іншими подарунками.





Подібні заходи організовані у Іваничівському, Ківерцівському, Луцькому, Любомльському районах.
 
Категорія: Народний музей історії органів внутрішніх справ Волині | Переглядів: 1157 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]