Головна » 2013 » Липень » 02
Рокинівський музей запрошує на фотовиставку „Волинська школа лицарства”.
   Музей історії сільського господарства Волині-скансен, що в селищі Рокині Луцького району, запрошує відвідати фотовиставку "Волинська школа лицарства”. Присвячена експозиція десятій річниці діяльності молодіжної громадської організації „Школа козацького гарту”.
У Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація книги „Луцьке Хрестовоздвиженське братство: історія та відродження” (ВІДЕО).
   У Волинському краєзнавчому музеї 2 липня відбулася презентація книги „Луцьке Хрестовоздвиженське братство: історія та відродження”/Автор і упорядник А.І.Бондарчук. – Луцьк: ВМА „Терен”, 2013. – 472.
   Музейна епопея у Сереховичах тривала майже п'ять років. Недавно депутати Старовижівської районної ради нарешті поставили в ній приємну крапку. Переважною більшістю депутатських голосів приміщення колишньої аптеки в центрі села, яке тривалий час стояло пусткою і руйнувалось, передано під краєзнавчий музей.
У Любомльському музеї презентовано виставку до 75-ої річниці від початку руйнування православних церков на Холмщині та Південному Підляшші.
   2 липня у Любомльському краєзнавчому музеї відбулась презентація виставки «1938. Акція руйнування православних церков на Холмщині та Південному Підляшші». На жаль, виставка у районі пробула лише один день, уже завтра її презентуватимуть у сусідньому Ковельському районі, та все ж чимало охочих відвідали музей.