Головна » 2020 » December » 30 » Шукаємо інвестора або партнера на правах засновника
10:08
Шукаємо інвестора або партнера на правах засновника
Шукаємо інвестора або партнера на правах засновника

В зв’язку із небажанням Волинської обласної ради надавати фінансову дотацію Музею історії сільського господарства Волині-скансен, постійними фінансовими утисками, які нещодавно закінчились цинічною і підступною експропріацією коштів (108 тис. грн), яких відшукало обласне управління культури на покриття заборгованості по зарплаті за останні два місяці, з метою недопущення занепаду та повної ліквідації унікальної експозиції Музею просто неба – «КОЗАЦЬКИЙ ЗИМІВНИК», який розкинувся на березі Рокинівського ставка площею у 17 га (за 12 км. від Луцька)

ЗАПРОШУЄМО ІНВЕСТОРА АБО ПАРТНЕРА
на правах засновника.

Це єдиний Музей такого типу, як діючий скансен, поруч з міжнародною автомагістраллю, з розвиненою інфраструктурою та брендом.

Тут уже споруджено понад десять стародавніх архітектурних споруд, включаючи: хатки, клуні, стодоли, вітряк, церкву, кузню та інші дерев’яні господарські приміщення, які оцінені ліцензованою фірмою. Планується розбудова нових історичних та сакральних об’єктів.

На березі Рокинівского ставка закладено Волинську Січ площею 1,5 га, (оренда на 49 років), де передбачається побудувати козацьку острогу, дерев’яні приміщення, які існували на Січі. Вона стане Центром національно-патріотичного виховання, козацько-лицарського бойового мистецтва, вишколу славних воїнів-козаків, справжніх захисників Вітчизни.

Першочергову перевагу надається патріотам України.

Олександр Середюк,
директор і засновник Музею-скансену,
автор експозиції, доктор філософії,
письменник і публіцист,
член Національної спілки краєзнавців України,
лауреат Всеукраїнської премії Національної спілки краєзнавців України.

Тел.(0332)709375,
050 3788524,

e-mail: omser@ukr.net

 

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 193 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]