Головна » 2021 » July » 6 » У музеї-скансені відсвяткували День відкритої води
12:17
У музеї-скансені відсвяткували День відкритої води
У музеї-скансені відсвяткували День відкритої води

У неділю, 4 липня, у селищі Рокині відбувся День відкритої води. Музей історії сільського господарства Волині-скансен, незважаючи на дощову погоду, став місцем чудового сімейного відпочинку – адже і дорослі, і діти активно відпочили на свіжому повітрі, відвідали цікаві майстер-класи, взяли участь у змаганнях та отримали нагороди.

«Дні відкритої води» стають традиційною для Волині подією, адже проводяться не вперше. Впродовж подібних заходів Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства демонструє свою роботу та залучає юних волинян до активного дозвілля за напрямками своєї діяльності.

Усі охочі мали можливість оглянути музей-скансен, взяти участь у краєзнавчому квесті, відвідати майстер-клас з стрільби з лука, сплести вінки з квітів, виготовити іграшки з соломи, покататися на байдарках, постріляти з пневматичної зброї, пройти смугу перешкод та цікаво провести час.

Як зазначив директор Центру Богдан Бальбуза: «За підсумком змагань кожен учасник зможе обрати собі заняття до смаку та з початком навчального сезону піти на тематичний гурток, адже Центр має розгалужену по області гурткову мережу. Тому у вересні чекаємо на нових гуртківців. А за нашими поточними подіями можна і варто стежити на сторінках в соцмережах».

Захід організовано Волинським центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, спортивним клубом козацьких бойових мистецтв ГерцЬ, Музеєм історії сільського господарства Волині-скансен. Рокині, Айна Бера Луцьк та за підтримки Луцької міської ради.

Джерело: Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 384 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]