Головна » 2021 » May » 19 » У Нововолинському привітали музейників зі святом (ФОТО, ВІДЕО)
15:53
У Нововолинському привітали музейників зі святом (ФОТО, ВІДЕО)
У Нововолинському привітали музейників зі святом (ФОТО, ВІДЕО)

Виступами юних виконавців і теплими словами привітань у Нововолинському міському історичному музеї відзначили Міжнародний день музеїв. На урочистий захід до музею завітала заступниця міського голови Вікторія Скриннік, керівники закладів культури, небайдужі до музейної справи містяни та школярі, – повідомляють на сайті міста.

Вікторія Романівна подякувала колективу музею за сприяння культурному розвитку громади, за кропітку працю та наполегливість. Побажала великого творчого натхнення та реалізації задумів.

Засновниця та перша директорка музею Надія Войтюк розповіла, як зародився задум створення культурної установи у місті, про експонати, які представлені у виставкових залах.

Розмовляли про нові експонати, якими поповнилася колекція міського історичного музею за час проведення акції “Подаруй музею експонат”. Серед них – чимало картин місцевих художників, речі повсякденного вжитку, предмети шахтарської праці.

За активність, збереження культурної спадщини та примноження фондової колекції музею грамотами виконавчого комітету Нововолинської міської ради відзначили Надію Войтюк, Тетяну Замлинську та Віру Здрок.

Вихованці Нововолинської дитячої школи мистецтв і Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості потішили присутніх вокальними композиціями.

Відео Телеканал СТН:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 312 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]