Головна » 2021 » May » 17

Перша екскурсія відбулася 16 травня, вона стала дарунком до Міжнародного дня музеїв. Відтепер її можна замовити у дні роботи музею.

З нагоди Міжнародного дня музеїв Ковельська міська рада пропонує більше дізнатися про рідне місто, у чому допоможуть працівники історичного музею.

З нагоди Міжнародного дня музеїв у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за участі волинських музейників відбувся круглий стіл «Професійна майстерність екскурсовода: з практичного досвіду випускників факультету історії, політології та національної безпеки ВНУ імені Лесі Українки».

У Маневицькому краєзнавчому музеї відбувся Форум колекціонерів Волині «Флора і фауна на предметах колекціонерів», який організували Маневицький музей, Волинська асоціація колекціонерів «Паритет» та Волинське обласне управлінням лісового господарства.

16 травня у Музеї волинської ікони відбулася on-line проща духовенства і вірних Луцького екзархату Української Греко-Католицької Церкви до Холмської ікони Пресвятої Богородиці.

З нагоди Міжнародного дня музеїв Маневицький краєзнавчий музей організував на базі музею та у Маневицькій публічній бібліотеці семінар «Нові акценти музейництва».