Головна » 2020 » August » 9 » Осучаснення методів та форм роботи: Нововолинський музей потрапив до всеукраїнського культурного проєкту
12:31
Осучаснення методів та форм роботи: Нововолинський музей потрапив до всеукраїнського культурного проєкту
Осучаснення методів та форм роботи: Нововолинський музей потрапив до всеукраїнського культурного проєкту

Нововолинський міський історичний музей підписав Меморандум про співпрацю із проєктом «Музей відкрито на ремонт». Це відкриває перед закладом чимало перспектив. Музей шахтарського міста єдиний на Волині потрапив у проєкт «Музей відкрито на ремонт». Про це повідомила очільниця закладу Ірина Костюк, – пише БУГ.

Вона зауважила, що підписана угода дає музею перспективи популяризації й презентації себе на всеукраїнському рівні.

«Сьогодні відбулась надзвичайно важлива подія не лише для нашого музею, а й міста цілому! Попередньо, нас одних із Волинської області відібрали для участі у проекті, ну а 8-го серпня Нововолинський міський історичний музей підписав Меморандум про співпрацю із проектом «Музей відкрито на ремонт»!

Ця угода надала нам перспективи популяризації, презентації себе на всеукраїнському рівні, долучення до великої асоціації музеїв України! А ще, це переймання досвіду у спеціалістів”, – зауважила Ірина Костюк.

8-го серпня команда проєкту побувала у Нововолинському музеї зі спеціальною освітньою програмою і ознайомила присутніх з попередніми результатами і напрацюваннями, а також обговорили спільні завдання на майбутнє.

«Сьогодні озвучили багато ідей, спланували шляхи їх реалізації, намітили плани на майбутнє. Надіюсь ці знайомства стануть початком плідної співпраці і принесуть дуже хороші результати!», – зазначила Ірина Костюк.

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 330 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]