Головна » 2013 » September » 18
   Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки поповнився новими експонатами. На прохання керівництва, благодійний фонд надав допомогу на закупівлю копій мундирів та оригіналу нагороди, що мають історичну цінність для нашого міста.
   У музеї історії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки студенти педагогічного інституту зустрілися з ветераном партизанського руху у роки війни Анатолієм Ольховичем.
У Луцьку відбувся польсько-український семінар „Наша спадщина – наші музеї” (ВІДЕО).
   17-18 вересня у Музеї волинської ікони, відділі Волинського краєзнавчого музею, відбувся дводенний польсько-український семінар музеїв регіонів-партнерів Лодзького воєводства „Наша спадщина – наші музеї”, у якому взяли участь музеєзнавці з Лодзького воєводства, а також Волинської та Вінницької областей України.
„Софія Київська” представить унікальні відроджені святині православ’я з Волині.
   19 вересня о 16.00 у виставковому залі «Хлібня» Національного заповідника «Софія Київська» відкривається виставка «Відроджені святині православ’я», яка репрезентує унікальні твори сакрального мистецтва, досліджені й відреставровані Національним науково-дослідним реставраційним центром України. Відвідувачі побачать кращі твори сакрального мистецтва з музеїв України. На виставці, зокрема, будуть представлені відреставровані ікони з фондів Волинського краєзнавчого музею.