Головна » 2018 » Січень » 22

Волинським краєзнавчим музеєм підготовлено і видано науковий збірник: Луцьке Хрестовоздвиженське братство – інституційний розвиток та місце в суспільному русі України та Білорусі: матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 400-літтю Луцького Хрестовоздвиженського братства, м. Луцьк, 28–29 вересня 2017 р., – Луцьк, 2017.

22 січня у Волинському краєзнавчому музеї відбулося відкриття фотодокументальної пересувної виставки «100 років боротьби: Українська революція 1917–1921», приурочене до Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності УНР. Створена вона Українським інститутом національної пам’яті і доповнена колекцією зброї тих часів зі своїх фондів музею.

24 січня Волинський краєзнавчий музей запрошує на презентацію книги „Археологічні пам’ятки Волинської області”, яка відбудеться, в рамках ювілейного заходу, присвяченого 120-річчю від дня народження Олександра Цинкаловського.

З нагоди вручення Г. В. Бондаренку краєзнавчої премії імені Василя Кмецинського у Волинському краєзнавчому музеї відбувся творчий вечір «Історія і краєзнавство в долі Геннадія Бондаренка».

До 120-річчя від дня народження О.М.Цинкаловського у Волинському краєзнавчому музеї 24 січня відбудеться історична година «Олександр Цинкаловський – велич особистості».