Головна » 2018 » Січень » 30

До Дня пам’яті Героїв Крут працівники Іваничівського історичного музею спільно з Іваничівським будинком дитячої та юнацької творчості провели для вихованців гуртків та педагогів закладу історичну годину «Ніколи Україні не забути цих юних душ нескорений політ».

Започаткований Волинським краєзнавчим музеєм проект «Наші Захисники» активно підтримує 14-а окрема механізована бригада, військовослужбовці якої не лише взяли участь у першому заході проекту, що стартував 18 січня, але й передають цікаві експонати.

29 січня в Україні вшановують пам'ять героїв бою під Крутами, який відбувся 100 років тому. Цій даті був присвячений тематичний захід у Нововолинському міському історичному музеї. У ньому взяли участь школярі гімназії та бібліотекарі міста.

29 січня у Любомльському краєзнавчому музеї відбувся патріотичний захід під назвою «Подвиг Крутянців – місія задля української нації».

У приміщені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, під час тематичного заходу до Дня пам’яті героїв Крут, було розгорнуто виставку Волинського краєзнавчого музею «100 років боротьби. Українська революція 1917–1921».