Головна » 2018 » Січень » 15

22 січня о 12 годині у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація фотодокументальної пересувної виставки «100 років боротьби: Українська революція 1917–1921» та ілюстрованого буклету до неї.

16 січня о 16 год. відбудуться
«Різдвяні зустрічі у Музеї волинської ікони» та презентація проекту «Ікона місяця. Пам’ятка з фондосховища», присвяченого 25-річчю Музею волинської ікони.

Впродовж кількох років у Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського відбувається святкове дійство „Музейна коляда”. Адже музей підтримує давні предківські звичаї, віками освячені традиції зустрічі Нового року та Різдвяних свят. Нині тут знову відбулося свято.

У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбувся вечір пам’яті історика, краєзнавця, учасника антифашистської підпільної групи, в'язня радянських таборів, професора Петра Кіндратовича Сміяна.

До 95-річчя від дня народження Василя Кмецинського у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї пройшли тематичні години з школярами різних вікових категорій.

У приміщені Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки відбулося нагородження триразового чемпіона Дефлімпійських ігор із кульової стрільби Колодія Олександра Ярославовича.

16 січня о 15.00 в Музеї історії Луцького братства розпочнеться колоквіум з питань традиційної дзвонарської культури «Мідний голос віків. Дзвони у житті народу». Він пройде в рамках започаткованого у 2014 року проекту «Музей – громаді», у форматі так званих братських народних читань.