Головна » 2018 » Січень » 19

Художній музей у Луцьку – відділ Волинського краєзнавчого музею, в межах проекту «Довгі осінні, зимові вечори», 24 січня презентує культурно-мистецьку акцію з відкриттям виставки «На вершині світової слави».

Напередодні Водохреща до Любомльського краєзнавчого музею завітали учні 5-7 класів місцевої ЗОШ №2, які відвідують туристично-краєзнавчий гурток під керівництвом Лариси Солом’янюк.

Як місцеве населення на сході ставиться до українських вояків, яким чином воюють розвідники та танкісти та з якими викликами стикаються під час війни медики дізнавалися луцькі школярі, спілкуючись з представниками 14-ї ОМБ.

18 січня у Волинському краєзнавчому музеї стартував проект «Наші Захисники» – цикл заходів із популяризації внеску волинян у захисті державної цілісності та суверенітету України. Перший захід присвятили 14-й окремій механізованій бригаді.

У Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького відбулася презентація виставки Ніни Фесенко «Кожен образ – це іскра великого сяйва».