Головна » 2018 » May » 22 » Школа мистецтв у Нововолинському музеї презентувала дипломні роботи своїх учнів (ФОТО, ВІДЕО)
10:12
Школа мистецтв у Нововолинському музеї презентувала дипломні роботи своїх учнів (ФОТО, ВІДЕО)
Школа мистецтв у Нововолинському музеї презентувала дипломні роботи своїх учнів (ФОТО, ВІДЕО)

18 травня, у день відкритих дверей, у Нововолинському міському історичному музеї презентували виставку дипломних робіт учнів художнього відділу Школи мистецтв «Мрійливі крила дитинства».

На огляд глядачів і оцінку викладачів виставили 30 вражаючих, унікальних і різноманітних картин, виконаних в різних художніх техніках. Тут і яскраві батіки, і витончені гобелени, і декоративно-живописні натюрморти, реалістичні сюжетні олійні полотна, декоративні панно з соломки та художні вироби з дерева з петриківським розписом, станкові графічні та ілюстровані твори та багато іншого, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Різноманітність сюжетних ліній декоративних творів задовольнить смаки найвибагливішого глядача.

Аби помилуватись неймовірними картинами і підтримати юних художників у музей завітали творці та поціновувачі прекрасного, їх друзі та родичі.

Насамперед, до учнів звернувся директор Школи мистецтв Юрій Савраюк.

«До нас на навчання приходять найобдарованіші діти, які з часом доходять до випускного іспиту, захисту дипломних підсумкових робіт, які включають в себе весь комплекс вивченого, всіх знань та навиків. І наша місія стосовно Вас як педагогів виконана, кожен випускник це є особистість, а кожна робота унікальна. Це ваше особисте «Я», – зазначив він. А також побажав успішного захисту та закінчення школи і щоб усі задуми і наміри збулися.

Викладачі зазначили, що сьогоднішній день – це жнива тієї плідної роботи над якою юні художники працювали усі ці роки і сьогодні заслужено збирають врожай.

Відео Студії Телебачення Нововолинська:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 507 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]