Головна » 2018 » Травень » 17

З нагоди відзначення Дня вишиванки у КЗ «Іваничівський історичний музей» відкрита етнографічна виставка сорочок з фондів музею «Магія сорочки-вишиванки».

У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки проведено безкоштовну екскурсію для представників Луцької міської громадської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму».

З 16 травня в Музеї історії Луцького братства стартувала виставка, присвячена історії міста Луцька у творчості майстра пензля Гаврила Остапенка (1892–1971 рр.)

У Будинку культури села Буяни відбулося відкриття виставки картин «Духовне небо благословенної Волині». Її авторка – співробітниця Торчинського народного історичного музею імені Г.О.Гуртового, уродженка села Ніна Анатолївна Фесенко.

До Міжнародного дня музеїв Музей волинської ікони відкрив виставку «Імена, написані на небесах» та отримав у дарунок сакральну картину.

Волинський краєзнавчий музей, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти та Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки презентували «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2018 рік».

У Володимир-Волинському історичному музеї відбулася творча година, присвячена ювілею волинського краєзнавця Наталії Назарівні Грабарчук