Головна » 2018 » May » 17 » Виставка картин Ніни Фесенко презентована у Буянах
13:40
Виставка картин Ніни Фесенко презентована у Буянах
Виставка картин Ніни Фесенко презентована у Буянах

У Будинку культури села Буяни відбулося відкриття виставки картин «Духовне небо благословенної Волині». Її авторка – співробітниця Торчинського народного історичного музею імені Г.О.Гуртового, уродженка села Ніна Анатолївна Фесенко.

Уже не вперше мисткиня представляє картини у рідних Буянах. Нинішня виставка відкрилася перед літніми канікулами і буде наочним прикладом для дітей, які виявили бажання відвідувати любительське творче об’єднання під керівництвом Ніни Анатоліївни.

Під час зустрічі діти та батьки мали можливість поспілкуватися з художницею, почути її розповіді про те, як створюються картини – від задуму до втілення на полотні, а також визначили плани на подальшу спільну працю. Виступили також голова сільської ради Галина Кучер та директор Торчинського музею Олександр Мельник.

Мистецькі твори викликали цікавість у малечі. Тепер діти чекають моменту, коли можна буде спробувати себе в ролі справжніх художників.

Джерело: Торчинський народний історичний музей імені Г.О.Гуртового

Категорія: Торчинський народний історичний музей імені Григорія Гуртового | Переглядів: 517 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]