Головна » 2018 » May » 17 » У Волинському музеї українського війська зустрілись з жертвами нацизму (ФОТО, ВІДЕО)
17:58
У Волинському музеї українського війська зустрілись з жертвами нацизму (ФОТО, ВІДЕО)
У Волинському музеї українського війська зустрілись з жертвами нацизму (ФОТО, ВІДЕО)

16 травня у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки проведено безкоштовну екскурсію для представників Луцької міської громадської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму».

У приміщенні музею було проведено круглий стіл, на якому розглядалося питання співпраці між громадськими і ветеранськими організаціями міста та області. На захід було запрошено голову Комітету колишніх партизанів та підпільників м.Луцька Івана Марковича Глущука, Кудя Вадима Олексійовича – учасника Другої світової війни, голову ветеранської організації Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, та Севрюкова Валерія Яковича – голову Луцької міської організації ветеранів України.

Голова правління ЛМГВО «Спілка в’язнів – жертв нацизму» Валентина Лазарук вручила працівникам музею подяку за плідну співпрацю та з нагоди Дня Перемоги та Міжнародного дня музеїв та книги спогадів колишніх в’язнів концтаборів.

Потім гостей пригощали тістечками та чаєм, де вони ділилися спогадами про важкі часи в’язнів – жертв нацизму, подіями сьогодення та планами на майбутнє.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Відео Волинської РДНСТРКУ:

Відео 12 канал:

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 493 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]