Головна » 2018 » August » 28 » У Нововолинському музеї презентували фотовиставку до Дня міста (ФОТО, ВІДЕО)
11:00
У Нововолинському музеї презентували фотовиставку до Дня міста (ФОТО, ВІДЕО)
У Нововолинському музеї презентували фотовиставку до Дня міста (ФОТО, ВІДЕО)

Приємний подарунок Нововолинську до 68-ї річниці з дня його заснування зробили знані місцеві фотографи й любителі-аматори. Вони підготували спільну фотовиставку «Погляд», яку напередодні Дня міста презентували у міському історичному музеї. Про це повідомляє нововолинськ.com.ua.

На виставці можна помилуватись яскравими, душевними і різнобарвними фотознімками Вікторії Бельської, Володимира Купровського, Степана Заянчковського, Софії Левчук та Анатолія Мужевітіна. Вперше на загал свої роботи виставили Володимир Троць та Ігор Деркач.

Також свої перші фотороботи представила11-річна нововолинянка Мілана Кішкурно. Дівчина представила лише дві світлини. Але більш досвідчені фотографи запевнили, що це сміливий і вдалий старт.

На світлинах місто шахтарів постає з різних ракурсів і поглядів. Адже кожен фотохудожник бачить місто по-своєму. Саме це і робить виставку оригінальною і особливою. На світлинах – найкрасивіші панорами Нововолинська, найцікавіші місця, які є «родзинками» міста, Нововолинськ у сході і заході сонця, а ще у різних порах року, а також обличчя міста, цікаві неповторні миті, які стаються у житті кожної людини.

«Фотографи які представлені на цій виставці – це творці миті, яка більше ніколи в житті може не повторитися, миті, яку ми не завжди помічаємо у своєму буденному житті, можливо, за якимись своїми клопотами чи проблемами. Наприклад, поспішаючи за цим швидким ритмом життя, ми не завжди звертаємо увагу на схід чи захід сонця, на веселку на небі. А фотограф вміє віднайти і зафіксувати таку неповторну, яскраву мить, яка заворожує і дивує. Дивлячись на ці фотознімки, які зараз представлені на виставці в нашому музеї, думаєш: невже наше місто настільки красиве? Це надихає більше його вивчати, частіше ним гуляти і насолоджуватися ним», – зазначила зберігач музейних фондів Ірина Ромашко, відкриваючи виставку.

Тож завітайте у міський історичний музей і через роботи фотомитців. Можливо, з іншої сторони гляньте на рідне місто, відкрийте його для себе заново і вкотре переконайтеся у його красі й величі.

Відео Студії Телебачення Нововолинська:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 497 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]