Головна » 2019 » September » 17 » У Нововолинському музеї учасник АТО представив власну виставку (ФОТО, ВІДЕО)
19:31
У Нововолинському музеї учасник АТО представив власну виставку (ФОТО, ВІДЕО)
У Нововолинському музеї учасник АТО представив власну виставку (ФОТО, ВІДЕО)

16 вересня у Нововолинському історичному музеї художник Павло Юрчук представив власну виставку.

28-річний митець родом із Володимира-Волинського малює від самого дитинства. У 2014-му брав участь в АТО у складі 51-ОМБР. Про це повідомляє НОВОВОЛИНСЬК.COM.UA.

Закінчив і коледж та університет, проте найбільшу базу для подальшої роботи надала саме художня школа. Там Павла навчили азам мистецтва, які він нині втілює на полотні.

Різні стилі та напрямки – це те, що об’єднало збірку автора. За його словами, картини обирав, не зациклюючись на конкретних художніх формах.

«Не всі мої роботи мають якийсь певний задум. Не хочу зациклюватись на одному стилі. Сьогодні тут можна побачити графіку, живопис акрилом, нітрофарбами, олійними фарбами. Я намагався представити палітру різних стилів та технік», – розповів молодий художник.

До слова, незважаючи на молодий вік, це вже далеко не перша виставка автора. Павло Юрчук брав участь у збірному показі картин «Мистецтво проти війни» в м. Києві та у різних містах Волині. А в Володимирі-Волинському художник вперше представляв персональну експозицію. Нині у міському музеї свою індивідуальну виставку автор представив вдруге.

Відео Студії Телебачення Нововолинська:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 398 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]