Головна » Художній музей

У зв’язку із проведенням культурно-мистецької акції „Ніч у Луцькому замку” робочий день Художнього музею змінюється. Відвідувачі зможуть оглянути музейні експозиції з 13:00 8-го серпня до 3:00 9-го серпня включно, з технічною перервою.

Завтра, 7 вересня о 15.00 годині, у Художньому музеї, відділі Волинського краєзнавчого музею, відбудеться презентація виставки «Луцьк. Кроки минулого».

8 серпня у Художньому музеї, відділі Волинського краєзнавчого музею відбулося відкриття художньо-меморіальної виставки «Митець і місто. Відкриваємо імена: Леся Каспрук». Виставка присвячена 75-річчю від дня народження української художниці і педагога Лесі Павлівни Каспрук.

8 серпня о 14 год. у Художньому музеї в Луцьку, відділі Волинського краєзнавчого музею, у рамках проекту «Митець і місто: відкриваємо імена», відбудеться презентація художньо-меморіальної виставки до 75-річчя від дня народження української художниці і педагога Лесі Каспрук.

Приходьте і відкриєте для себе нове ім’я у мистецтві та історії Луцька!

8 серпня о 14 год. у Художньому музеї в Луцьку, відділі Волинського краєзнавчого музею, відкриється художньо-меморіальна виставка «Митець і місто. Відкриваємо імена: Леся Каспрук (1943–2015)». До 75-річчя від дня народження.

У Художньому музеї завершив роботу семінар під назвою «Бізнес як військова стратегія: битва під Берестечком», який тривав впродовж 5-6 липня. Він містив не тільки науково-практичне спрямування, а й культурно-мистецький аспект.

5-6 липня експозиція музею буде зачинена для відвідувачів!

Художній музей спільно з Львівською бізнес-школою Українського Католицького Університету є організатором семінару «Бізнес як військова стратегія: досвід битви під Берестечком», який відбудеться 5-6 липня у приміщенні музею (замок Любарта).

23 травня у Художньому музеї м. Луцька відбувся блискучий сольний концерт учнів Луцької музичної школи №1 ім. Ф. Шопена класу викладача заслуженого працівника культури України Ірини Циганкової в рамках програми заходів до Дня Європи «Музична спадщина Європи».

18 травня у Художньому музеї відбулася 10-та, ювілейна культурно-мистецька акція «Ніч музеїв».

Художній музей знову готується до проведення Міжнародної культурно-мистецької акції «Ніч музеїв». З 18 на 19 травня відбудеться десята ювілейна «Ніч музеїв – 2018». Кількість місць для гостей свята обмежена...

Художній музей м. Луцька приєднався до міжнародної акції «День неспішного мистецтва», яка вперше проводилася в Україні

Цього року Художній музей м. Луцька вперше приєднується до всеукраїнської акції «День неспішного мистецтва», яка буде тривати з 12.00 до 13.00 години 14 квітня (в суботу).

Художній музей у м. Луцьку ініціював створення Жіночого клубу. Його перше засідання відбулося у музеї 1 квітня.

22 березня волинський художник Валентин Кирилков уже вдруге презентував свою персональну виставку у стінах Художнього музею.

22 березня (четвер) о 16:00 год. у Художньому музеї відбудеться презентація виставки творів Валентина Кирилкова (1936 р. н.), волинського художника, члена Волинської обласної організації Національної спілки художників України.

Під час культурно-мистецької акції «На вершині світової слави», присвяченої пам’яті Соломії Крушельницької, у Художньому музеї відбувся концерт вокальної музики за участю лауреата багатьох міжнародних конкурсів в Італії, Франції, Австрії Софії Соловій.

«На вершині світової слави» – під такою назвою у Художньому музеї, в рамках проекту «Довгі осінні, зимові вечори», 24 січня відбулась культурно-мистецька акція, присвячена пам’яті Соломії Крушельницької (1872–1952) – видатної прими, найуславленішої української оперної співачки.

Художній музей у Луцьку – відділ Волинського краєзнавчого музею, в межах проекту «Довгі осінні, зимові вечори», 24 січня презентує культурно-мистецьку акцію з відкриттям виставки «На вершині світової слави».

У Художньому музеї відбулась акція «Різдвяне сяйво міста» – спроба реконструкції традицій міського святкування Різдва в Україні. Спроба відтворити моменти самого теплого і родинного зимового свята.

Художній музей – відділ Волинського краєзнавчого музею, в межах проекту «Довгі осінні, зимові вечори», 11 січня проводить культурно-мистецьку акцію «Різдвяне сяйво міста» з реконструкції традицій міського святкування Різдва в Україні.

Художній музей та музейники Волині у глибокій скорботі! Відійшов у вічність Іван Феодосійович Корсак – письменник, журналіст, великий українець.

20 років тому – 6 грудня 1997 року – у своїй майстерні трагічно загинув художник Олександр Валента...

Художній музей став ініціатором акції вшанування 26 листопада пам’яті Данила Братковського, українського аристократа, поета-героя, який прийняв мученицьку смерть за віру православну, волю України.

Відбувся вечір українського романсу «Осінні акварелі» в рамках проекту «Довгі осінні, зимові вечори», який традиційно проводиться у Художньому музеї.

26 листопада минає 315 років з дня страти Данила Братковського, українського аристократа, поета-героя, який прийняв мученицьку смерть на ешафоті від рук ката за віру православну, волю України. Художній музей ініціював низку заходів, присвячених цій скорботній даті.

Художній музей відновлює цикл культурно-мистецьких акцій в рамках проекту «Довгі осінні, зимові вечори»...

У Художньому музеї відбулась презентація історико-туристичного путівника «Шлях Гедиміновичів».

10 листопада у Художньому музеї відкрита «Виставка творів Наталі Кумановської. Малярство, графіка».

13 листопада о 18.00 в Художньому музеї (Луцький замок) відбудеться презентація історико-туристичного путівника «Шлях Гедиміновичів».

Увага!!! 9 листопада (четвер) Художній музей буде зачинений для відвідувачів у зв’язку із зміною експозиції у виставкових залах.

10 листопада (п’ятниця) о 16:00 в Художньому музеї відкривається «Виставка творів Наталі Кумановської. Малярство, графіка».

Для збереження експонатів у зимовий період, Художній музей перейшов на новий розпорядок роботиз 9:00 до 17:00, приймає відвідувачів з 10:00 до 17:00 без обідньої перерви.

23 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок розпочалась презентація міні-виставки творів Михайла Савицького до драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» (з колекції Волинського краєзнавчого музею) в межах XXI Всеукраїнського конкурсу професійних читців ім. Лесі Українки.

Колектив Художнього музею сумує з приводу раптової смерті художника Петра Архипчука.

У Художньому музеї відбулась культурно-мистецька акція «Музичні діалоги». Вона була присвячена пам’яті Федора Стравінського (батька одного з найвідоміших композиторів ХХ століття Ігоря Стравінського) в рамках XIV Музичного фестивалю «Стравінський та Україна».

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »