Головна » 2016 » February » 25

   Проведені у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки заходи стали гідним внеском волинських музейників у пошанування Лесі Українки.

Заходи

Волинського краєзнавчого музею

до Шевченківських днів

   Сьогодні, 25 лютого, відзначають 145-та річницю від дня народження Лесі Українки (1871–1913) – видатної української поетеси, драматурга, громадської діячки.

   24 лютого Художній музей відчинив двері «На уродини до Лесі» – вечір присвячений 145 річниці від дня народження Лесі Українки. В рамках заходу прозвучала музично-поетична композиція, яка складалась з весняних пісень та забав, записаних Лесею Українкою на Волині.

   У виставковій залі Адміністрації державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку (вул. Драгоманова, 23) відбулись урочистості «Рідний край у тебе в серці», присвячені 145-ій річниці від дня народження Лесі Українки.

   В Музеї Лесі Українки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, з нагоди відзначення 145-ї річниці від дня народження видатної волинської поетеси Лариси Петрівни Косач, відбулась музично-поетична композиція «На уродини до Лесі».