Головна » 2016 » February » 22

   Громадський активіст Сергій Приходько закликає усіх охочих долучитися до будівництва музею партизанської слави під відкритим небом. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

   Художній музей м. Луцька – відділ Волинського краєзнавчого музею, презентує твори Михайла Савицького, а саме – ілюстрації до драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» (папір, лінорит, туш, 1971 р), Леоніда Хведчука, Валентина Кирилкова та інш.

   Управління культури Волинської облдержадміністрації, обласний науково-методичний центр культури на базі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки 21 лютого 2016 року традиційно провели обласний конкурс читців «Мій любий краю», присвячений 145-ій річниці від дня народження Лесі Українки.

   З ініціативи Ківерцівської районної організації ВО "Свобода" та Ківерцівської районної ради, при підтримці директора Ківерцівського районного краєзнавчого музею Степан Войчик і культпрацівників, у Ківерцівській експериментальній школі проведено годину пам’яті “Герої не вмирають… Просто йдуть…”, присвячена Героям Небесної Сотні.