Головна » 2016 » February » 29

   Міжнародний день рідної мови у селищі Торчин було відзначено проведенням тематичного уроку, що проходив у Музеї історії рідного краю, який діє при Торчинській ЗОШ імені С.Гнатюка. Побували на ньому учні сьомого класу школи. А організований організований та проведений він учителем української мови й літератури Лілією Сергіюк за участі директора Торчинського історичного музею імені Г.Гуртового Олександра Мельника.

   З березня 2016 року о 14 год. Музей волинської ікони запрошує поціновувачів сакрального мистецтва на відкриття виставки „Образ священний”, де будуть представлені ікони XVIII-XIX ст.

   З метою консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв Верховна Рада України постановила урочисто відзначити на державному рівні у 2016 році пам’ятні дати і ювілеї

 

П О С Т А Н О В А

Верховної Ради України

   Волинський краєзнавчий музей продовжує серію цікавих зустрічей із циклу «Музейні посиденьки». 26 лютого 2016 року, з нагоди 145-ої річниці від дня народження Лесі Українки, тут був проведений усний журнал «Магія її обличчя…».