Головна » Колодяжненський музей Лесі Українки

4 серпня на базі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки та музею «Лісової пісні» в урочищі Нечимне відбувся перший етнофестиваль «На гостини до Лесі».

1 серпня у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки було вшановано пам’ять видатної української поетеси.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки 1 серпня відбудеться ряд заходів з вшанування пам’яті Лесі Українки.

Колодяжненська об’єднана територіальна громада запрошує на етнофестиваль „На гостини до Лесі”, який відбудеться 4 серпня на базі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки та в урочищі Нечимному.

10 липня у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відзначили 70-річний ювілей.

З 20 по 23 червня відбудеться ІІ-ий Міжнародний конкурс-пленер «Луцький замок», учасники якого працюватимуть в історичних та заповідних місцях міста Луцька та у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки традиційно відзначали «Великдень у Косачів».

1 квітня у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбудеться відкриття персональної виставки фотохудожниці Карини Арутюнян «Знайдені об’єкти».

9 березня у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбувся конкурс читців «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине...», присвячений 205-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

25 лютого у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбулися заходи з відзначення дня народження поетеси.

25 лютого 2021 року в Україні на державному рівні відзначатимуть 150-річчя від дня народження видатної письменниці та громадського діяча Лесі Українки. Волинь не стоїть осторонь, а активно готується до цієї визначної дати.

Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки запрошує на музейні заходи з нагоди дня народження Лесі Українки.

У Музеї Лесі Українки с. Колодяжне діє пересувна виставка «Видання «Лісової пісні» з фондів Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки».

Сьогодні, 10 січня, у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відзначали Різдво Христове.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки 10 січня о 12.00 год. відбудеться музейний захід «Різдво у Косачів. «По всьому світі стала новина».

Музей запрошує у гості!

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки працював обласний семінар методистів історії «Національно-патріотичне виховання в аспекті викладання історії у закладах загальної середньої освіти».

14 листопада у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбулося відкриття виставки «Юрій Косач. Особистість, творчість, доля».

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки науково-освітнім заходом «Стежками творчості Лесі Українки» відзначили День української писемності та мови.

Під такою назвою у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відкрилася виставка, присвячена 140-річчю від часу переведення П.А.Косача на службу до Луцька.

4 жовтня 88 років від дня смерті Олени Пчілки − письменниці, громадської діячки, журналістки, людини активної націоналістичної позиції у часи, коли все українське було під загрозою знищення.

8 вересня в Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки та урочищі Нечимне, де знаходиться Музей «Лісової пісні», відбувся Міжнародний поетично-мистецький фестиваль «Лісова пісня».

Відтепер Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки працює БЕЗ ВИХІДНИХ з 9.00 год. до 17.00 год.

У виставковому залі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки діє виставка українського художника Валентина Кирилкова.

1 серпня у Літературно-меморіальному музеї Лесі Українки в с.Колодяжне Ковельського району, філії Волинського краєзнавчого музею, відбулася Година пам'яті великої українки.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбудеться вшанування пам’яті письменниці.

1 серпня о 12:00 год. у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбудеться презентація виставки творів Валентина Кирилкова, волинського художника, члена Волинської обласної організації Національної спілки художників України.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбувся літературний вечір «Ромео і Джульєтта» за твором Вільяма Шекспіра, проведений викладачем приватної англійсько школи у Ковелі Мар′яною Місяць.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки 15-го липня о 16:00 год. відбудеться літературний вечір, присвячений творчості Вільяма Шекспіра.

10 липня минуло 69 років від дня народження музею Лесі Українки у Колодяжному. З нагоди дня відкриття музею до уваги відвідувачів представлена виставка «Історія музею в документах і фотографіях»

Нещодавно у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відзначали 169-ту річницю від дня народження української письменниці, драматурга, публіциста, громадської і культурної діячки, перекладача, етнографа, член-кореспондента Всеукраїнської академії наук Ольги Петрівни Драгоманової в одруженні Косач, більше відомої як Олена Пчілка.

У Волинській облдержадміністрації розглянули запит депутата обласної ради Олександра Омельчука щодо виділення коштів на проектно-кошторисну документацію та проведення ремонтно-реставраційних робіт в Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко відвідав літературно-меморіальний музей Лесі Українки у селі Колодяжне Ковельського району.

Фонди Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки поповнилися новим виданням книг 2018 року – «Лісовою піснею» Лесі Українки українською та англійською мовами. Це спеціальне видання присвячене майбутньому світовому релізу повнометражного мультфільму «Мавка. Лісова пісня».

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »