Головна » 2018 » November » 18 » Семінар методистів історії у Колодяжненському музеї
11:56
Семінар методистів історії у Колодяжненському музеї
Семінар методистів історії у Колодяжненському музеї

14 листопада у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки працював обласний семінар методистів історії «Національно-патріотичне виховання в аспекті викладання історії у закладах загальної середньої освіти».

Організатор семінару – методист відділу гуманітарних дисциплін ВІППО Леся Мочкіна. Серед учасників семінару методисти з історії із Камінь-Каширського, Любешівського, Маневицького, Любомльського, Локачинського, Ратнівського, Турійського, Старовижівського, Рожищенського та Луцького районів, міст Луцька і Володимир-Волинського.

Стартував захід в ООЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Голоби, де гостинно і привітно учасників семінару зустріли представники районної та місцевої влади, керівництво навчального закладу, педагогічний та учнівський колективи школи.

У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки для учасників семінару була проведена театралізована екскурсія. Учні Колодяжненської школи показали ігри та забави записані Лесею Українкою та Оленою Пчілкою. Дитячий гурт «Веретенце» з села Уховецьк представили обряд обжинків.

Джерело: Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 435 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]