Головна » 2018 » Листопад » 28

У день пам’яті волинського св. мчн. Данила Братковського Музей історії Луцького братства працював в режимі «відкритих дверей». На відвідувачів цього дня чекала безкоштовна просвітницька акція, під час якої кожен отримав вичерпну інформацію про життя, діяльність і творчий здобуток волинського поета і громадського діяча Данила Братковського.

У Волинському краєзнавчому музеї 29 листопада о 12.00 відбудеться презентація фотодокументальної виставки «Півстоліття у музеї», присвяченої 90-літтю від дня народження Тетяни Андреєвої (1928–2005).

Голодомор 1932–1933 років – одна з найтрагічніших подій в історію нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Щороку в останню суботу листопада українці вшановують пам’ять невинних жертв цих років. До таких заходів долучився колектив Торчинського народного історичного музею, який спільно з ГО Союз українок смт Торчин та працівниками бібліотек містечка підготував та провів вечір-реквієм «Свіча пам’яті», присвячений 85-й річниці Голодомору.

З метою організаційного забезпечення вчасного та якісного проведення повного звірення предметів і матеріалів науково-допоміжного фонду з фондово-обліковою документацією в музейних закладах області 29 листопада Волинський краєзнавчий музей проводить обласний семінар-практикум «Звірення предметів і матеріалів науково-допоміжного фонду з фондово-обліковою документацією»

П Р О Г Р А М А