Головна » 2019 » August » 2 » День пам’яті Лесі Українки у Колодяжному
11:44
День пам’яті Лесі Українки у Колодяжному
День пам’яті Лесі Українки у Колодяжному

1 серпня у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки було вшановано пам’ять видатної української поетеси.

На мітинг-реквієм завітали: Степан Топольський, керівник апарату райдержадміністрації; Тетяна Матяшук, начальник відділу культури райдержадміністрації; представники Колодяжненської об’єднаної територіальної громади та Іван Оринчак, настоятель Свято-Миколаївського храму с. Колодяжне. Отець Іван відслужив заупокійну панахиду та читав свої вірші присвячені Лесі Українці.

Завідувач Колодяжненського музею Лесі Українки Ольга Бойко та його працівники: Ірина Лукашик, Оксана Данилюк. Оксана Боярчук та Катерина Волох поетичними рядками вшанували пам’ять доньки України.

Другою частиною заходу стала презентації книги Леся Українка «Лісова пісня» (Суми, 2019) та відкриття виставки ілюстрацій до книги художниці Лариси Павлівни Аполлонової.

У гарному тандемі представили книгу та ілюстрації до неї головний художник, сценограф Сумського обласного академічного театру драми і муз. комедії ім. М. Щепкіна Лариса Аполлонова та директор ТОВ «САН ДРУК» Оксана Уварова.

Джерело: Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 334 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]