Головна » 2015 » Березень » 22

   Двогодинним поетичним штурмом зарядив музейних гостей Юрій Руф, кандидат технічних наук зі Львова, який не вважає себе професійним літератором. Його поетичні твори проте вражали осмисленою енергією, а манера декламування не залишила й тіні сумніву в його рідкісному таланті.

   Виставка в Камінь-Каширському краєзнавчому музеї про події на сході країни, воїнів-захисників, наших земляків, які відвойовують цілісність і суверенітет держави, про місцевих волонтерів постійно доповнюється новими експонатами.

   24 березня 2015 року о 12.00 год. на базі Волинського краєзнавчого музею (м. Луцьк, вул. Шопена, 20) за участі Українського центру розвитку музейної справи в форматі відкритого круглого столу відбудеться обговорення проекту примірних штатних розписів державних та комунальних музеїв, заповідників та закладів музейного типу, до участі в якому запрошені музейники Волинської та Рівненської областей.

   Розповідь директора Камінь-Каширського краєзнавчого музею Наталії Пась про зустріч з бійцем ЗСУ Романом Ковальчуком із Качина.