Головна » 2015 » Березень » 04

   У Музеї волинської ікони відкрилася виставка «Волинська рукописна спадщина у факсимільних виданнях». На виставці представлені факсимільні видання Пересопницького Євангелія, Луцького Євангелія, Луцького Псалтиря.

   Волинський краєзнавчий музей оголосив про початок XXІ обласного конкурсу під назвою „Волинська писанка третього тисячоліття”, який триватиме до 6 квітня 2015 року.

   Зазирнути в глибину століть запропонували своїм гостям працівники Затурцівського меморіального музею В'ячеслава Липинського, відкриваючи виставку “Волинське ткацтво – стародавнє ремесло”. Музейникам при допомозі небайдужих людей вдалося зібрати чималу колекцію матеріалів, що характеризують одне з найдавніших та найпоширеніших ремесел, яким займалися затурчани.

   5 березня 2015 року о 12.00 год. у меморіальній експозиції «Шевченківська світлиця Миколи Куделі», що є сектором Волинського краєзнавчого музею, відбудеться історична година «Обніміться ж, брати мої…» з циклу заходів «Тарас Шевченко та сучасність», присвячених 201-ій річниці від народження Т.Г.Шевченка та пам’яті Героїв Небесної Сотні.