Головна » 2013 » April » 29
   29 квітня в Іваничівському історичному музеї відбулося відкриття виставки «Тарас Шевченко – духовний символ України», яка організована в рамках культурно-мистецьких заходів першого етапу обласного фестивалю мистецтв «З Кобзарем у серці», присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.
   У Нововолинському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва. ЇЇ підготували вихованці художнього відділення дитячої школи мистецтв.
   29 квітня на нараді у начальника відділу культури та туризму Любомльської районної державної адміністрації Володимира Дячука керівники підвідомчих установ розглянули питання про стан підготовки Любомльського краєзнавчого музею до відзначення 40-річчя його утворення.
   9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію людства як Свято Перемоги над німецьким фашизмом. 68 років ми живемо під мирним небом. Вдячні нащадки, особливо в ці травневі дні, згадають своїх визволителів – ветеранів Великої Вітчизняної війни. Нещодавно в музеї історії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася зустріч двох поколінь – студентів інституту фізичної культури і здоров’я та голови Ради ветеранів вишу, доцента Вадима Кудя.