Головна » 2013 » April » 29 » У Нововолинському музеї відкрито виставку декоративно-ужиткового мистецтва.
17:03
У Нововолинському музеї відкрито виставку декоративно-ужиткового мистецтва.
У Нововолинському музеї відкрито виставку декоративно-ужиткового мистецтва.
У Нововолинському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки декоративно-ужиткового мистецтва. ЇЇ підготували вихованці художнього відділення дитячої школи мистецтв, на якому нині навчається 130 дітей. На виставці представили 144 аплікації з тканини, 25 ляльки-мотанки. За словами викладача Алли Навроцької, це нова техніка, яку почали опановувати нещодавно, аби краще наблизити дітей до народного мистецтва, що викликало значний інтерес не тільки серед дівчаток, а й хлопчиків.



Присутніх під час урочистого відкриття виставки привітав міський голова Віктор Сапожніков. Він висловив задоволення від побаченого:
– Кожен, хто завітає на виставку, незалежно від віку, відчує подих дитинства, Бо ми всі вірили у казку. Представлені експозиції розкривають наш духовний світ. Переконаний, що ті, хто створював ці роботи, вкладав у них і свій світогляд, вміння та знання, а також і частинку своєї душі. Мер висловив щиру вдячність викладачам і вихованцям школи мистецтв за вірне служіння мистецтву, невтомний творчий пошук і талант.
У виставковому залі музею також діє виставка писанок нововолинських майстринь. Організатори впевнені, що вона стане корисною та цікавою для відвідувачів, налаштує їх на радісний святковий настрій у дні Великодніх свят.
 
Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 1190 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]