Головна » 2016 » February » 10 » В обласному музеї вшанують учасників бойових дій на території інших держав
21:01
В обласному музеї вшанують учасників бойових дій на території інших держав
В обласному музеї вшанують учасників бойових дій на території інших держав

   11 лютого 2016 року о 14.00 год. у конференц-залі Волинського краєзнавчого музею відбудеться година пам’яті до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

   Присутні почують спогади запрошених ветеранів про їх військовий шлях на території Афганістану, зокрема, членів Волинської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану Миколи Оніщука та Миколи Пугача, голови Волинського асоційованого товариства «Афганський синдром» Анатолія Сєркова, який передасть свої особисті речі та матеріали до фондів Волинського краєзнавчого музею, переглянуть відеоматеріали, підготовлені ветеранами.

   З нагоди зустрічі створена книжкова виставка та фотовиставка з матеріалів фондів Волинського краєзнавчого музею та наданих волонтерською групою Спілки воїнів-афганців «Захисти Волинь, збережи Україну». Окремим блоком на ній показані нагороди, грамоти, фотографії учасника Афганської війни, волинянина Юрія Анатолійовича Бартошука.

   Книжкова виставка представлена експонатами з музейних фондів та бібліотеки. Її матеріали присвячені творчості волинянина, заслуженого діяча мистецтв України, лауреата Шевченківської премії В. Слапчука, який також був учасником бойових дій на території Афганістану.

   Присутні вшанують пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання.

Катерина Яремчук,

молодший науковий співробітник відділу науково-освітної роботи

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 650 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]