Головна » 2016 » February » 19 » „Герої нашого часу”
15:41
„Герої нашого часу”
„Герої нашого часу”

   20 лютого українці вшановують подвиг учасників Революції Гідності та віддають данину пам’яті Героям Небесної Сотні. Цей день щорічно відзначатиметься на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

   19 лютого в Рожищенському історико-краєзнавчому музеї відбулась година пам’яті, присвячена другій річниці Героїв Небесної Сотні. На захід були запрошені учні 8-х класів ЗОШ №1 м.Рожище, а також голова Рожищенської Самооборони Олександр Дулюк.

   Захід розпочався з історичної довідки по даній темі, з якою присутніх ознайомила працівник музею Тетяна Переходько.

   Олександр Дулюк передав музею два прапори, з якими рожищенські патріоти були з перших днів на Майдані, а згодом і на Сході нашої держави під час бойових дій. Також поділився своїми спогадами про ті буремні події що відбувалися в столиці України під час Революції Гідності.

   Присутні мали можливість ознайомитися з тематичними виставками ”Вічна пам’ять Героям Майдану” та ”Герої нашого часу”.

   Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували тих українців, які під час Революції Гідності та під час подій на Сході віддали своє життя за свободу та європейський вибір своєї країни.

Джерело: Рожищенський краєзнавчий музей

Категорія: Рожищенський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 709 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]